Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquesta setmana, la Guàrdia Urbana de Figueres ha inspeccionat diferents establiments i negocis situats al barri de la Marca de l'Ham en el marc de les campanyes periòdiques de detecció d’irregularitats en els comerços de la ciutat.

La Guàrdia Urbana inspecciona establiments comercials de la Marca de l'Ham per irregularitats en alguns d'ells.

En total, s’han dut a terme 17 actuacions per determinar si els establiments inspeccionats disposaven de la corresponent llicència municipal, assegurança o fulls de reclamació.

En el transcurs de les inspeccions, a banda de la llicència d’activitat, la Guàrdia Urbana també ha revisat elements com ara la instal·lació de cartells i llums d’emergència, la vigència dels extintors, etc.

Aquestes mesures formen part de l’actuació preventiva que duu a terme la Guàrdia Urbana de Figueres per garantir la seguretat dels usuaris i consumidors del municipi.

El Tinent d’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, Pere Casellas, ha destacat que “aquestes inspeccions es realitzen periòdicament a diferents punts de la ciutat i tenen com a objectiu garantir els mínims de seguretat en aquells aspectes que afecten als establiments que atenen al públic i el compliment de les ordenances i la llei en seguretat d’equipaments comercials. Des de l’Ajuntament continuarem insistint en la seguretat dels figuerencs en tots els àmbits possibles”.

Des de l’any 2008, l’Ajuntament de Figueres ha dut a terme diferents actuacions per millorar la qualitat de vida a l’espai urbà de la Marca de l’Ham. Entre altres, s’ha ampliat el Centre cívic del barri i s’han aplicat mesures per a la inserció sociolaboral i la millora de l’ocupabilitat. També s’han renovat carrers i places i rehabilitat façanes dels blocs de pisos.