Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualment la flota de vehicles de la Guàrdia Urbana està formada per 14 vehicles: 8 cotxes, 4 motos, 1 furgoneta d'atestats i 1 furgoneta de Protecció Civil. Els sis nous vehicles s'han incorporat en modalitat de rènting a través de l'acord marc amb l'Associació Catalana de Municipis

La Guàrdia Urbana de Figueres renova part de la flota de vehicles policials.

La Guàrdia Urbana de Figueres ha presentat aquest matí els sis nous vehicles incorporats a la flota de vehicles policials. Es tracta de cinc cotxes patrulla: 2 Toyota Híbrids patrulla amb kit per trasllat de detinguts, 2 Ford CMax patrulla de 5 places, un tot terreny Nissan qashgai  i una furgoneta Nissan de Protecció Civil equipada amb un desfibril·lador.

Actualment la flota de vehicles de la Guàdia Urbana està formada per 14 vehicles, 8 cotxes, 1 furgoneta d'atestats, 1 furgoneta de protecció Civil i 4 motos.

La incorporació d'aquests sis nous vehicles s'ha realitzat en modalitat de rènting gràcies a l'acord marc amb l'Associació Catalana de Municipis ACM i ha servit per substituir vehicles més antics o amb més ús.

El Cap de la Guàrdia Urbana ha remarcat la importància de la renovació dels vehicles policials que tenen un ús més intensiu, i també la incorporació de nous vehicles híbrids contribuint així a una mobilitat més sostenible.

El regidor de Seguretat i Protecció Civil, Quim Felip, ha destacat el compromís del govern municipal amb la millora de la flota de vehicles policials, sobretot equipats amb el kit de trasllat de detinguts, i la dotació de l'equipament operatiu necessari, també amb Protecció Civil, que a partir d'ara disposaran d'un nou vehicle completament equipat.