Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es realitzen controls a vehicles per controlar els desplaçaments i també els controls en establiments

La Guàrdia Urbana de Figueres intensifica els controls per a verificar el compliment de l’estat d’alarma.

La Guàrdia Urbana de Figueres intensifica els controls per verificar el compliment de les mesures decretades per l’estat d’alarma. Es realitzen controls a vehicles a diferents punts i també en establiments. En el dia d’ahir, en aplicació del reial decret pel qual s’estableix l’estat de l’arma, la Guàrdia Urbana va realitzar les següents actuacions:

  • 283 persones identificades.
  • 180 vehicles controlats, dels quals de 15 van ser denunciats per infracció als preceptes del reial decret pel qual es declara l’estat d’alarma.

 

El total de denúncies tramitades en el dia d’ahir van ser:

  • 29 a persones físiques: per no respectar les limitacions a la llibertat de circulació de les persones establertes a l’article 7 del reial decret pel qual es declara l’estat d’alarma.
  • 1 establiment:  per no respectar la prohibició d’obertura dels establiments segons les prescripcions de  l’article 10 i el seu annex del reial decret pel qual es declara l’estat d’alarma.

 

Totes aquestes infraccions es tramiten en aplicació de la Llei Orgànica de protecció de la seguretat ciutadana i poden comportar multes superiors als 600 euros.

El vicealcalde i regidor de Protecció Civil, Pere Casellas explica que hem de garantir que es compleixi el confinament i que només se surti si és imprescindible. Cal que tots ens quedem a casa i la Guàrdia Urbana vetllarà per tal que es compleixin les mesures decretades davant l’episodi de crisi del COVID-19’.