Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El departament de Territori i Sostenibilitat ha confirmat a l’Ajuntament de Figueres la subvenció de 60.000 euros per l’adquisició, ara fa tres anys, del bus el&egrave...

La confirmació serveix per desmentir les afirmacions del portaveu del grup socialista, Pere Casellas, el qual ha manifestat públicament, i en reiterades ocasions els últims anys, que el Govern havia afrontat la compra del vehicle sense tenir garantida la subvenció i que aquesta mai es rebria.

117.499 euros en subvencions
El Govern municipal ha aconseguit subvencions pel bus elèctric per un valor total de 117.499 euros. Una quantitat que, sumada a la de Territori i Sostenibilitat, es reparteix amb les ajudes de la Diputació de Girona, 25.000 euros; i del llavors departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, de 34.999 euros. D’aquesta manera, el Govern municipal ha cobert gairebé el 50% del bus elèctric amb subvencions d’altres administracions.

Figueres es va convertir, tres anys enrere, en la primera ciutat de l’Estat en tenir un bus elèctric a la flota de vehicles de transport públic. 

Descarrega't el document en què la Generalitat de Catalunya confirma la subvenció de 60.000 euros, sol·lictada el 2008.