Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El concert tindrà lloc al Teatre Jardí a les sis de la tarda

La Flauta Màgica celebrarà el 28 de maig la festa-concert dels 35 anys de l'escola a Figueres.

La Flauta Màgica celebrarà el diumenge 28 demaig la festa dels 35 anys de l'escola a Figueres. En el concert, que tindrà lloc al Teatre Jardí a les sis de la tarda, destacarà especialment la interpretació de l'obra encarregada i escrita per l'ocasió, "XXXV" de Gerard Valverde, compositor emergent i exprofessor de La Flauta Màgica.

A part d’aquesta estrena mundial, l'escola presentarà en aquest concert obres destacades de l'història de la música com la Simfonia Sorpresa de J.Haydn, la Simfonia de les Joguines de Leopold Mozart i l'Himne de l'alegria i Minuet del Septimí de L.van Beethoven amb diferents actuacions d’alumnes des de 6 a 18 anys.

A més, aquest curs, l'escola de música activa "La Flauta Màgica" de Figueres està de doble celebració. Per una banda, a més dels 35 anys, l'escola celebra que és una de les corals participants a la Trobada General de Corals del SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya), que enguany fa 50 anys.

Cal destacar que el passat 21 de maig La Flauta Màgica va participar, com a única escola representant de Figueres, a un concert espectacular tan musicalment com humanament al Palau de Sant Jordi de Barcelona amb 50 alumnes d'entre 9 i 12 anys, amb la presència del President de la Generalitat i del Conseller de Cultura. Tots els estudiants que hi van participar formen part de la coral d'elemental de l'escola de música, on estudien llenguatge musical i el seu instrument corresponent.

El treball de la veu és un dels puntals de l'escola, és essencial en l'educació musical de l'Infant. A través de la veu, els alumnes comparteixen la música en grup des de petits i aprenen i gaudeixen cantant junts en projectes participatius com els que proposa i organitza el SCIC.