Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tindrà lloc el diumenge 19 de maig a la Plaça Catalunya, amb una quarantena d’expositors

La Festa del Joguet de Figueres commemora enguany el 30è aniversari.

Figueres celebrarà el proper diumenge, 19 de maig, la Festa del Joguet, que enguany celebra la 30 edició. Des de les 9 del matí, i fins les 5 de la tarda, la Plaça Catalunya acollirà una quarantena d’expositors, el 80% dels quals són de Catalunya i la resta, de França.

Per commemorar aquesta efemèride, s’han dissenyat 200 baldufes personalitzades amb un logotip del 30è aniversari.

Durant el dia, es duran a terme dues activitats. La primera, serà un espai de jocs de rol, a càrrec de Dystopian i també es farà un taller infantil de baldufes, a càrrec de Joan Casasses, el torner de Taradell, que elaborarà baldufes en directe i els nens i nenes les podran pintar.

La Festa del Joguet es tracta d’una trobada que els amants dels joguets de col·lecció no es deixen perdre. S’hi poden trobar peces de col·leccionisme com nines, trens, cotxes, titelles, avions, còmics...  Dins la fira, a banda de les vendes tradicionals també es fan intercanvis de joguines...

WhatsApp Image 2024-05-07 at 11.17.44.jpeg

 

La Festa del Joguet, està organitzada per l’Ajuntament de Figueres en col·laboració amb el Museu del Joguet de Catalunya i el col·leccionista de joguines Guy Ablard. En aquesta ocasió, Salvador Torres, un dels fundadors d’aquesta Fira, també hi ha col·laborat.