Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa del Joguet de Figueres arribarà el proper diumenge 8 de juny a la seva 21a edició en una trobada que atrau col·leccionistes de tota Europa. A banda de la representació catalana i...

La festa se celebrarà, durant tot el dia, a la plaça Catalunya de la capital altempordanesa. La trobada de joguets figuerenca permet conèixer, comprar, vendre o intercanviar joguines de col·leccionista que, com a molt noves, daten dels anys 80. En total enguany s'espera la presència de setanta expositors.

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Figueres, Manel Toro, destaca l'edició d'enguany i recorda que “gent de tota Europa vindrà a la Festa del Joguet i els participants, expositors i visitants, convertiran la plaça Catalunya de la nostra ciutat en un lloc màgic”.

Jocs d'enginy gegantins
Una de les activitats que inclou la Festa són els jocs d'enginy amb els quals es podrà gaudir, de les onze del matí a la una de la tarda, a la plaça Catalunya. En aquest punt s'instal·laran mostres interactives de ginys de grans mides. Hi podran participar nens i adults i dues persones seran les encarregades d'explicar cadascun dels jocs.