Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dijous Ponsatí ha visitat l’Ajuntament i l’Institut Cendrassos de Figueres Les obres, amb un cost total de 115.308 euros, consisteixen en reformar, millorar i ampliar les instal•lacions del centre

La consellera d’Ensenyament, Clara Ponsatí, visita les obres de l’Institut Cendrassos.

La consellera d’Ensenyament, Clara Ponsatí, ha realitzat avui dijous una visita territorial a la ciutat de Figueres. Al matí, la consellera s’ha desplaçat a l’Ajuntament per trobar-se amb l’alcaldessa, Marta Felip, el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, i el director dels serveis territorials a Girona, Josep Polanco.

 

Després, Ponsatí ha recorregut les obres de l’Institut Cendrassos acompanyada de la directora del centre, Helena Cortada, el director dels serveis urbans de l’Ajuntament, Jordi Cabot, i el director general de Centres Públics, Antoni Massegú.

 

Les obres, que tenen un cost total de 115.308 euros, consisteixen en redistribuir espais interiors per obtenir noves aules grup, en nous emplaçaments de despatxos i aules, i en obtenir tres nous espais destinats a l’atenció de famílies, entre d’altres. La superfície d’actuació de les obres és de 307,72 m2.

 

L’Institut Cendrassos compta amb programes d’innovació educativa com l’Escola verda, Impulsem la robòtica i Projecte singular. Aquest curs el nombre de docents s’ha incrementat passant de 70 a 85 amb la creació de nous  grups a cicles formatius i a 1r d’ESO. El nombre de matrícules pel curs 2017-2018 ha estat de 854 entre estudis d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior.