Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres han dedicat, un any més, un dia del programa de la Festa Major a la Gent Gran, amb l'homenatge i lliurament de medalles a les persones que enguany compleixen 90 anys.

La ciutat homenatja als figuerencs nascuts el 1927.

L'acte, un més emotius de la Santa Creu, presidit per l'alcaldessa Marta Felip, s'ha celebrat aquest matí a la Sala La Cate, on hi han assistit 30 ciutadans dels 107 que van néixer el 1927 i que consten actualment en el padró municipal.

A més del lliurament de medalles, l'acte també ha acollit l'actuació de les corals Veus de l'Empordà, i Icaris, que han interprat dues peces musicals respectivament, i una tercera de conjunta, "L'Empordà". 

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha afirmat que l'homenatge i el lliurament de medalles a les figuerenques i figuerencs que compleixen 90 anys és "un moment que ens omple de joia i d’orgull" i ha destacat que "avui ens acompanyen una representació d’aquelles persones que han fet possible que la nostra societat, el nostre país, la nostra ciutat... siguin on som. La medalla és tot símbol d’agraïment per aquesta contribució a la nostra història col·lectiva".