Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'acte comptarà amb Narcís Garolera, curador de l'obra, Marta Felip, alcaldessa de Figueres i Climent Carles Fages, nét de l'autor. La biblioteca, amb el nom de l'autor empordanès Fages de Climent, realitzarà diferents activitats durant tot l'any quan es celebren 50 anys de la seva mort.

La Biblioteca inicia aquest vespre els actes de l'Any Fages amb la presentació del llibre 'Els meus difunts'.

La Biblioteca de Figueres presenta avui divendres 19 de gener a les set del vespre el llibre "Els meus difunts" de Fages de Climent, volum editat per Brau on l’escriptor aplega records familiars i una trentena de retrats d’alguns dels seus amics.

La presentació anirà a càrrec de Narcís Garolera, curador de l'obra, i comptarà amb la participació de Marta Felip, alcaldessa de Figueres i Climent Carles Fages, nét de l'autor. Aquest és el primer dels actes que tindran lloc a la biblioteca l’any en què es commemoren els 50 anys de la mort de Fages de Climent (1902-1968).

Amb aquest volum, editat a cura de Narcís Garolera, Doctor en Filologia Catalana i catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra, Brau Edicions ve a completar la trilogia memorialista de Carles Fages de Climent. “Els meus difunts” són evocacions, records familiars, retrats de personatges propers i amics, entre els que hi trobem alguns noms importants, com ara Puig i Cadafalch, Francesc Cambó, Eugeni d’Ors o Carles Rahola. Un llibre que és, doncs, la visió d’una època i la seva gent.