Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Fages de Climent de Figueres, a través de l’empresa Quatre ratlles (4-) i amb la col•laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, ha organitzat el Concu...

Es tracta d’una prova pilot que consisteix en l’elaboració de dos relats, a partir d’un mateix inici proposat per l’escriptora balear Llucia Ramis, qui també col•laborarà en el transcurs de l’escriptura. Entre els participants, vint com a màxim, es formaran dos grups que aniran creant els relats i que competiran entre ells per aconseguir el millor argument col•lectiu.

Els participants intervindran per torns, a partir de fragments d’una extensió breu de “quatre ratlles”, i així el relat anirà agafant forma conjuntament. Els coautors podran interactuar en xarxa per planificar com ha d’evolucionar el text . Tots els usuaris rebran premis per la seva participació i el grup guanyador aconseguirà un premi extra.

Les inscripcions estan obertes fins el dia 26 de novembre. El concurs s’iniciarà el 27 de novembre i acabarà el 20 de desembre.

Per més informació i inscripcions:
http://www.4-lit.com/lang/ca/what_is.aspx