Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Donat l'excel·lent moment creatiu de les sèries televisives i l'interès que susciten, la Biblioteca Fages de Climent de Figueres ha programat un cicle de xerrades que impartirà Jordi Dorca, Gestor Cultural i Tècnic del Museu del Cinema de Girona.

La Biblioteca de Figueres organitza un cicle de xerrades sobre literatura i sèries televisives.

Amb la voluntat d’apropar propostes literàries als lectors, aprofitant la creixent demanda de llibres que han inspirat sèries televisives d’èxit, es proposen un total de quatre sessions: una d’introductòria (que tindrà lloc aquest proper dijous 15 de desembre a les 19. 30 h) i tres de dedicades a novel·les que han estat adaptades per les grans cadenes televisives (Leftovers, House of Cards i Joc de trons). Una gran oportunitat de parlar de llibres aprofitant un fenomen de masses global que no para de créixer.

Com totes les propostes de la biblioteca, es tracta d’una activitat gratuïta oberta a tothom qui hi estigui interessat. Així mateix la biblioteca facilitarà als lectors i lectores que ho desitgin exemplars dels llibres que han inspirat les sèries homònimes.

Dijous 15 de desembre de 2016, a les 19.30 h
Xerrada introductòria De la novel.la fulletonesca a HBO. Literatura i ficció televisiva

Dimecres 18 de gener de 2017, a les 19.30 h
La novel.la Leftovers de Tom Perrota i la sèrie homònima

Dimecres 15 de febrer de 2017, a les 19.30 h
Les novel·les de la saga Joc de trons (Dansa amb dracs) de George R. Martin i la sèrie Game of Thrones

Dimecres 22 de març de 2017, a les 19.30 h
La novel.la House of Cards de M. Dobbs i la sèrie homònima + Les sèries de la BBC