Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Des de l'1 de juliol torna a estar en servei la Bibliopiscina, un servei ofert per la Biblioteca Fages de Climent en col·laboració amb les regidories de Cultura i Esports de l’Ajuntament a la piscina municipal.

La Bibliopiscina convida a la lectura cada tarda.

La Bibliopiscina s’ubica a la glorieta de la piscina municipal, en una zona ombrívola, equipada amb taules i cadires i materials per a la lectura de tipus variat que conviden a la lectura. El lot de llibres per a adults i per a infants que es posa a disposició dels banyistes l’integren novel·les, revistes, llibres infantils, còmics, manga...  

La Bibliopiscina es pot gaudir fins el 31 d’agost, de dilluns a dissabte de 16 a 20 h.  

La Biblioteca de Figueres ofereix aquest servei amb l’objectiu de fomentar la lectura, captar nous lectors i apropar als usuaris de la piscina els serveis de la biblioteca durant l’estiu. Per a gaudir d’aquest servei, no cal tenir el carnet de la biblioteca, doncs la consulta i lectura tindran lloc a la mateixa piscina.   

Aquest estiu la Biblioteca de Figueres també es suma a #Biblioestiu, una campanya de foment de la lectura per als nens i nenes de 5 a 16 anys que s’inicia l’1 de juliol i finalitzarà el 15 de setembre i que té per objectiu promocionar la lectura infantil durant les vacances d’estiu. Organitzada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, la campanya proposa a infants i joves divertir-se amb els jocs i les activitats vinculats a les diferents lectures i participar en un concurs que ofereix més de 1.000 premis. 

Els joves lectors i lectores trobaran els llibres a la seva biblioteca, mentre que per a participar en les diferents propostes caldrà fer-ho a través del web: http://www.biblioestiu.cat/