Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquesta mesura, s’ha pres després de mesos de queixes dels veïns per l’incivisme que pateixen. L’alcalde destaca que cal fer front a l’incivisme cercant mesures que millorin la conviència veïnal

L’Ajuntament de Figueres tanca la plaça Nova Icària durant les nits per millorar el descans veïnal.

L’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, es va reunir amb veïns de l’entorn de la plaça Nova Icària per acordar solucions a l’incivisme que pateixen en aquesta plaça, especialment durant les nits.

 

La primera mesura ha estat pactar un horari de tancament nocturn durant l’estiu, que serà de 22h a 7h, i a l’hivern el tancament es farà a les 21h.

 

Aqueta tasca la realitzaran els serveis municipals de l’Ajuntament i des del govern confien que sigui una mesura efectiva per millorar el descans veïnal.

 

L’alcalde Masquef ha destacat “l’incivisme és un dels principals problemes i preocupacions dels barris de Figueres, especialment a l’estiu. Allà on sigui possible actuar amb rapidesa ho farem, perquè fer de Figueres una ciutat on s’hi visqui bé també passa per fer front a l’incivisme i cercar mesures que millorin la conviència”.

 

Per tal de millor el descans veïnal i evitar els actes incívics, l’Ajuntament de Figueres ha començat a regular l’horari d’obertura i de tancament de la Plaça Nova Icària. L’horari d’estiu és de les 7 del matí a les 10 de la nit, i el d’hivern, de les 7 a les 9 del vespre.

 

Aquesta és una reivindicació de fa molt de temps dels veïns de la zona, que es queixen i pateixen l’incivisme en aquesta plaça.    

 

Després de reunir-se amb els veïns, el Govern municipal ha procedit a regular-ho per apaivagar els actes incívis que es produeixen, sobretot, durant els mesos d’estiu.