Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’objectiu, promoure l’emprenedoria en l’àmbit de turisme actiu, salut i el benestar i facilitar la posada en marxa de projectes empresarials relacionats amb aquests temes

L’Ajuntament de Figueres organitza un Curs de “Turisme actiu a l’Empordà” per promoure l’emprenedoria i facilitar la posada en marxa de projectes empresarials.

L’Ajuntament de Figueres ha presentat aquest matí el curs “Turisme Actiu a l’Empordà: crea el teu negoci”. L’objectiu és promoure l’emprenedoria en l’àmbit del turisme actiu, la salut i el benestar i facilitar la posada en marxa de projectes empresarials relacionats amb aquests temes. Té com a actors implicats la Fundació Salut Empordà, Empordà Turisme, l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà i l’Escola d’Hostaleria/Olivar Gran.  

 

El curs està organitzat per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a part del Programa de Projectes Innovadors i Experimentals. Durant el curs, que és totalment gratuït i que té una durada de 280 hores, els participants exploraran els eixos clau del turisme actiu, incloent oportunitats i necessitats del sector de la salut, esport, benestar, territori i patrimoni, desenvolupament empresarial i emprenedoria, disseny i promoció de productes i serveis turístics locals.  

 

El punt culminant dels curs és la creació d’un projecte final per part de cada participant que rebrà el suport de dues hores mensuals de mentoria personalitzada amb experts del sector i tindrà l’oportunitat de conèixer a fons les experiències d’èxit d’empresaris de renom.

 

 

 

El Potencial de l'Alt Empordà

L'Alt Empordà és un destí amb un potencial turístic extraordinari. Amb parcs naturals, un ric patrimoni cultural, gastronomia única i una gran varietat d'activitats esportives, la comarca ofereix experiències enriquidores durant les quatre estacions.

No obstant això, l'oferta turística sovint es concentra en una temporada estacional. Aquest curs té com a objectiu canviar aquesta dinàmica i fomentar la creació d'iniciatives empresarials que ofereixin experiències atractives durant tot l'any.

 

Aquesta oportunitat de negoci es veu reforçada pel fet que actualment hi ha molt poques empreses actives en aquest àmbit al territori de l'Alt Empordà.

 

Inscripcions Obertes

El curs s'adreça a persones emprenedores, en situació d'atur o treballadores, amb una idea de negoci relacionada amb el turisme actiu sostenible en els àmbits del benestar, l'esport i la salut. Les inscripcions estan obertes ara, i el curs comença el 2 d’octubre de 2023.

 

Detalls del Curs

- Horaris: Dilluns i dimecres de 16h a 21h (online), Divendres de 16h a 21h (presencial), Dissabtes de 9 a 14 h (presencial)

- Format Híbrid: Online (Zoom) i presencial (Espai d’Innovació Empresarial, Figueres).

- Cost: GRATUÏT (curs subvencionat)

- Places Limitades

 

Contacte per a Inscripcions

Per a més informació i inscripcions: àrea de Promoció Econòmica 972 67 42 61 - oficinaempresa@figueres.org.