Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A través de l’App de Telpark, es podrà aparcar al pàrquing del Passeig Nou i el de l’Hospital per 1,5 euros durant 12 hores o a 0,96 euros la primera hora

L’Ajuntament de Figueres arriba a un acord amb Telpark per facilitar l’aparcament a la ciutat.

L’Ajuntament de Figueres i l’empresa Telpark han arribat a un acord per tal de facilitar l’aparcament al centre de la ciutat i poder accedir a la zona comercial. L’acord permet l’estacionament als pàrquings del Passeig Nou i de l’Hospital de Figueres durant 12 hores amb una tarifa especial d’1,5 euros, tots els dies de la setmana, festius inclosos. Alhora, la primera hora tindrà un preu de 0,96 euros i la segona i les següents, 1,06 euros.

Aquests avantatges d’aparcament es poden aconseguir a través de l’app de Telpark (https://www.telpark.com/es/descargar-app-telpark/)

L’objectiu de l’Ajuntament és facilitar, al màxim possible, tant a residents i veïns com a visitants, l’accés a la zona comercial a uns preus assequibles, per tal de poder realitzar compres i gestions mitjançant l’aparcament al centre amb unes condicions molt avantatjoses.