Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina de Català de Figueres organitza 13 cursos de català presencials i un en línia (C2) per al període d’octubre de 2016 a febrer de 2017. El proper període d’inscripció anirà del 12 al 30 de setembre, i els cursos començaran els dies 3, 4 i 10 d’octubre.

L’Oficina de Català de Figueres organitza 13 cursos de català presencials i un en línia aquesta tardor.

Les persones interessades a inscriure’s en algun curs podran adreçar-se, de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i els dilluns també de 16 a 18 h, a l’Oficina de Català de Figueres (c/ Nou, 53), on faran, si no tenen un document acreditatiu del seu nivell, una prova de col·locació per determinar-lo. Les places són limitades.

En tots els cursos el CPNL aporta les eines necessàries perquè els alumnes siguin capaços de relacionar-se oralment i per escrit amb el seu entorn personal i professional. En aquest sentit, el Consorci ofereix cursos especialitzats per a les empreses, amb l’objectiu de fomentar l’aprenentatge i l’ús del català en l’entorn laboral, com a recurs de millora competencial.

Una oferta flexible, que va més enllà de les aules

Una de les aportacions  del CPNL que enriqueix l’ensenyament de la llengua catalana és el gran nombre d’activitats culturals que organitza o que coorganitza amb altres entitats del territori. Aquestes activitats culturals faciliten la pràctica de la llengua i el seu aprenentatge en contextos reals i no formals fomentant el coneixement de l’entorn i la cohesió social.

El Consorci en el seu web ofereix un cercador de cursos que permet buscar-los per localitat, per comarca, per nivell i per modalitat. La inscripció als cursos del CPNL es farà durant tot el mes de setembre fins a mitjans d’octubre.

Certificats oficials

Els cursos del català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).