Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Autònoms, cooperatives, fundacions i associacions amb activitat econòmica també poden sol·licitar els ajuts. El termini de presentació d'instàncies finalitza el 20 de juny

L'Oficina d'Empresa i Emprenedoria de l'Ajuntament convoca subvencions per assessorament personalitzat en l'àmbit de les TIC adreçat a empreses.

L'Oficina d'Empresa i Emprenedoria de l'Ajuntament de Figueres ha obert la convocatòria de subvencions per a una nova línia d'assessorament personalitzat en diferents àmbits de les TIC adreçat a empreses de Figueres i de l'Alt Empordà, en el marc del programa de Projectes Innovadors i Experimentals subvencionat pel SOC. El termini de presentació d'instàncies per a la convocatòria finalitzarà el 20 de juny.

Les empreses que rebin la subvenció podran triar un màxim de tres àmbits d'assessorament: Màrqueting digital, Xarxes socials, Estratègia TIC de l’empresa, Escaneig i impressió  3D, Eines de gestió TIC, E-commerce, Web i posicionament i Seguretat informàtica, i rebran un pla d’acció personalitzat. Els assessoraments estan orientats a qualsevol empresa o negoci, fins i tot autònoms, cooperatives, fundacions i associacions amb activitat econòmica.

Per a més informació, podeu consultar l'apartat de l'Oficina d'Empresa i Emprenedoria del web municipal (www.figueres.cat/empren), o us podeu adreçar a l'Àrea de Promoció econòmica (tel. 972 674261 - ext 22).

Les bases de la convocatòria es poden consultar al següent enllaç: http://ca.figueres.cat/la-ciutat/oficina-d-emprenedoria-i-empresa/empresa/assessorament-empresarial-en-l-ambit-de-les-tic-figueres-i-alt-emporda-20351/