Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Conselleria d'Ensenyament ha anunciat l'oferta de 12 nous cicles de formació professional pel curs 2016-2017 a les comarques gironines, un dels quals tindrà lloc a l'IES Narcís Monturiol de Figueres: el CFGS de manteniment electromecànic adaptat a a la producció mecànica.

L'institut Narcís Monturiol oferirà un nou cicle formatiu d'electromecànica.

Aquesta formació professional serà modalitat dual, en què els estudiants combinen la formació en el centre educatiu amb l'activitat en una empresa. En aquest cicle formatiu, la formació dual es durà a terme en col·laboració amb el Cercle Euram, per tal de facilitar el contacte amb les empreses en les quals els estudiants d'Electromecànica realitzaran part de la formació i s'iniciaran en el món laboral.

L'alcaldessa Marta Felip destaca la col·laboració del Cercle Euram per dur a terme la formació dual dels joves que cursin aquest cicle formatiu i la importància que té augmentar l'oferta formativa professional especialitzada i orientada a les noves necessitats del territori.

Així mateix, des d’ara fins a la segona setmana de maig els diferents instituts de Figueres realitzen jornades de portes obertes per explicar l’oferta formativa d’educació secundària no obligatòria – batxillerat, grau mitjà i grau superior – que hi ha disponible en els seus centres.

Podeu consultar les dates de les jornades de portes obertes i els estudis que ofereix cada institut en el cartell adjunt.