Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Euphoria és un espectacle que combina dansa, teatre, circ i màgia. Fa un homenatge a la dona i a tots els qui lluiten per seguir els seus somnis.

L'espectacle 'Euphoria' comença la seva gira a Figueres els dies 13 i 14 de juliol.

'Euphoria' és un espectacle de dansa coproduït per Fòrum Licano Dance Company i Sàndal Produccions que comença la gira a Figueres els propers 13 i 14 de juliol. Després d’aquesta actuació, voltarà per Catalunya, amb més de 50 espectacles previstos per 2019. Està programat al Festival White Summer 2019 i en poblacions com Manresa, Girona i Igualada.

L’espectacle explica la història de l’Arlet, una nena que vol fer màgia. Aquest és el seu somni i per fer-lo realitat, haurà d’enfrontar-se als monstres i reptes que ens proposa l’adolescència.

Hi ha un gran paral·lelisme entre aquesta història i l’etapa que viuen les protagonistes. Elles són vuit noies d’entre 9 i 16 anys, que s’han format a l’estudi de dansa Fòrum Licano des de ben petites i s’estan formant en disciplines de dansa, acrobàcia i interpretació. Per aquest motiu, han aconseguit la seva primera oportunitat professional en una producció de gran format de la mà de ‘Sàndal Produccions’ que vol acompanyar-les, fent-les partícips de tot el procés i començant a construir, així, el seu somni.

L’espectacle compta amb l’assessorament artístic de Marc-Antoine Picard, director internacional d’escena, que ha estat actor protagonista al Circ du Soleil Las Vegas.

L’espectacle tindrà lloc a la Plaça Catalunya de Figueres on es muntarà una carpa geodèsica, construïda específicament per aquesta producció que convida als espectadors a descobrir l’univers oníric de la proposta. Les entrades estan disponibles i es poden reservar a través de la web oficial de l’espectacle (www.euphoriaespectacle.com).