Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres, gràcies a la Beca Agita 2013 a la jove companyia de circ Cuncurulla al seu espectacle Circant, rep un reconeixement en forma de nominació als Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya.

L’espectacle ‘Circant’ de la companyia de circ Cuncurulla, Beca Agita 2013, nominat als Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya 2016.

L’espectacle agafa com a teló de fons un bocí de la mediterrània, en el qual tres personatges es mouen per les fronteres reals imaginàries i entre el vaivé de les onades i la força indòmita de la Tramuntana. La proposta neix de cercar l'aroma del vi que millor evoca els nostres records, fent un divertit homenatge a la nostra cultura gastronòmica.

La companyia, de la qual forma part el figuerenc Jaume Delclòs, ha treballat més de 3 anys en la proposta, que ha comptat amb el suport  de Tub d’Assaig, Cronopis, L’Estruch, La Central del Circ i Festival al Carrer de Viladecans. L’espectacle s’ha pogut presentar en diversos festivals i municipis com ara a la Fira de Circ al Carrer (La Bisbal d’Empordà), Festival Al Carrer (Viladecans), Festus (Torelló), festivalet (Terrassa), Festival Circorts (Barcelona), Festival Còmic (Figueres), Festival d’Aurillac (França), Artesa de Segre, Piera, Cardedeu, Agramunt, Ripollet i Sevilla.

L’entrega de premis tindrà lloc el 28 de setembre a les 20 h al Mercat de les Flors de Barcelona. Més informació dels premis a  http://www.zirkolika.com/premiscirccatalunya/. Sobre la companyia, la seva pàgina web és http://cuncurulla.wordpress.com