Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Josep Pous i Pagès de Figueres ha guanyat el primer premi del concurs "La piràmide dels Aliments Bons i Sans" ...

L’Escola Josep Pous i Pagès de Figueres ha guanyat el primer premi del concurs "la piràmide dels Aliments Bons i Sans" en el marc del projecte "Tria bo, tria sa", dut ha terme per CAPRABO S.A. En el concurs hi participaven classes d'escoles de primària de Catalunya, Navarra i Madrid. 

Es tractava de realitzar un treball amb suport interactiu o amb una representació artística física. 

Els alumnes de Cicle Mitjà de l’escola Pous i Pagès van escollir fer un vídeo que els mostrés la compra d’aliments a Caprabo i a partir d’aquí es representés la piràmide dels aliments físicament, on cada alumne representa un aliment diferent. 

Ha estat una forma pràctica i original de treballar el tema de l’alimentació emmarcat dintre el treball de coneixement del medi basat en projectes per tal que sigui més significatiu, funcional i generalitzable, on l’expressió oral i l’expressió escrita es puguin desenvolupar paral·lelament. Tot lligat amb la importància de l’ús del català. 

Dins aquesta proposta, s’inclou la competència en el tractament de la informació, incorporant les diferents habilitats d’accés i transmissió tot usant diferents suports i en especial les noves tecnologiess.

Podeu veure el video a YouTube, clicant aqui.