Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ballarí i coreògraf ha explicat detalls de l'escola a Figueres on s'ha reunit amb l'alcalde Santi Vila i ha visitat els terrenys on s'ha d'emplaçar. L'espai és a

L'escola de Dansa i Residència Àngel Corella tindrà una capacitat per a 150 alumnes i es convertirà en el sisè centre educatiu mundial d'aquestes característiques. El ballarí ha avançat que l'escola es gestionarà des de la Fundació Corella, la dirigirà la seva germana -i també ballarina prestigiosa- Carmen Corella i que comptarà amb una desena de professors de prestigi internacional. 

Està previst que els propers mesos es convoqui un concurs d'idees perquè es puguin presentar projectes arquitectònics i una comissió, formada per representants municipals i de la fundació, n'escollirà el guanyador. El projecte es planteja en dues faes: la primera, l'escola (3,6 milions) i la segona, la residència d'estudiants (4,8 milions). 

El cost de la inversió és de 8,5 milions d'euros, encara que aquesta xifra és revisable a la baixa. La voluntat és que un 30% de la inversió es realitzi a través de les admnistracions públiques, mentre que la resta (70%) de finançament serà privat. El calendari fixat marca com a termini per l'inici de l'activitat de l'escola (primera fase) el segon semestre del 2014. 

Clica aquí i consulta el projecte de l'Escola de Dansa i Residència Àngel Corella a Figueres.