Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres de la nova Escola d’Hostaleria avancen segons el calendari previst i, per tant, entrarà en funcionament a partir del setembre d’aquest any (curs 2010-2011).

L’alcalde de Figueres, Santi Vila, -acompanyat de representants de l’associació de veïns de l’Olivar Gran, de les comunitats educatives del CEIP Carme Guash i de l’IES Olivar Gran i de tècnics municipals- ha visitat a les noves instal·lacions per veure de primera mà l’estat de les obres.

Acompanyats pels encarregats de l’obra i de la Fundació Miquel -entitat que amb la Cambra de Comerç assumeix part del finançament del projecte- la comitiva ha visitat els més de 2.100 m2 distribuïts en tres plantes. En el soterrani se situarà un taller de pastisseria i fleca, un magatzem, les cambres frigorífiques i els vestidors. A la primera planta (planta pis) hi ha una gran àrea de cuina pedagògica, un gran menjador, un bar, diverses aules, així com una aula de demostració en forma de petit auditori i un despatx on s’hi ubicarà l’antena de la Cambra Comerç. A la segona planta, i en un espai reservat pels Serveis municipals de Promoció Econòmica, s’hi estan construint diferents aules, despatxos i una zona d’administració.

Durant la visita, Vila ha recordat el model de partenariat públic i privat que s’ha creat per tirar endavant aquest nou equipament a Figueres. Un model a tenir en compte i que en poc temps –recordant que la primera pedra es va posar el 6 d’octubre de l’any passat- haurà aixecat i posat en funcionament un nou centre educatiu a la capital de l’Alt Empordà.