Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest passat cap de setmana l'equip figuerenc Tramuntana ha participat per tercer any consecutiu a la cursa solidària Oncotrail de 100 km a peu per equips que organitza la Fundació Oncolliga Girona.

L'EQUIP TRAMUNTANA RECAPTA 2.540 € A LA CURSA SOLIDÀRIA ONCOTRAIL.

Enguany ha aconseguit acabar la prova amb un temps de 13 hores i 31 minuts, arribant en la 22a posició, i ha estat el segon equip que ha fet més aportació econòmica i solidària a la prova, amb una suma total de 2.540 €. Com cada any, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Figueres, que hi fa una aportació econòmica d'uns 1.200 €.

La cursa Oncotrail fa un recorregut circular que té la sortida i arribada a Palafrugell, passant pels llocs més emblemàtics i abruptes de l’Empordà i la Costa Brava. El seu objectiu és recaptar fons per a l’adequació de les sales de tots els hospitals comarcals de Girona on els malalts de càncer reben les seves cures de quimioteràpia, per tal de convertir-los en espais amb instal·lacions més modernes i acollidores.

Els atletes locals que han participat amb l'equip Tramuntana en l'edició d'enguany són Alejo Almendros, Jaume Baraut, Carles Callavé, Toni Corona,  Xavier Diaz, Jesús Martínez, Lluís Rodríguez i Pau Rodriguez, amb l’assistència tècnica de  Raúl Moliner i Carme Ginebreda.

Des de l'equip volen agrair a tots els col·laboradors, espònsors i ajuntaments de la comarca la seva col·laboració en aquesta edició.