Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Figueres ha presentat avui la seva seu, ubicada a l’antiga colònia dels militars d’aviació, que fins fa pocs anys era util...

El local, propietat de l’Estat i gestionat per l’Ajuntament de Figueres,  a part de ser la seu de l’Associació de Ràdio Aficionats Empordanesos, disposa d’aules per fer cursos de formació de voluntaris. Anteriorment, se n’havia fet un el 2011, amb 40 participants, i un altre el 2013, amb 60. L’AVPC de Figueres disposa de 34 voluntaris formats amb l’objectiu de reforçar les tasques de protecció civil a la ciutat.

A l’acte de presentació hi han assistit el director general de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya, Jordi Aurich; el president de l’AVPC, Josep Maria Sais; el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, José Luis Yécora; l’alcaldessa, Marta Felip; i diversos representats de Protecció Civil, el SEM, els bombers i la Guàrdia Urbana.

L’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, valora la importància de l’associació i destaca la feina diària que es fa tant de formació com de suport als cossos de seguretat i als sistemes d’emergència a Figueres i a la resta de la comarca.