Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa Marta Felip, el Conseller Delegat d'EcoServeis Quim Felip, els portaveus de tots els grups municipals del consistori i els representants sindicals de COBAS i CCOO s'han reunit aquest matí a la sala de Plens de l'Ajuntament per intentar arribar a un acord i desencallar les negociacions.

L'alcaldessa i els portaveus dels grups municipals acorden amb els representants sindicals de COBAS i CCOO la suspensió temporal de la vaga EcoServeis.

Després d’aproximadament tres hores de debat, s’ha arribat al consens mitjançant la petició de pronunciament a una autoritat judicial laboral sobre la legalitat de l’article 1 del conveni sotmès a negociació i les implicacions legals derivades de la seva futura aplicació. Per aquest motiu s'ha acordat suspendre temporalment la vaga a l'espera del pronunciament, i continuar amb les negociacions a partir d'aquest punt.

L’alcaldessa Marta Felip afirma que queda molt camp per córrer en la negociació:  “L’Ajuntament vol resoldre tots els dubtes i esgotar totes les vies possibles de negociació”.