Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa de Figueres i vicepresidenta de la Fundació Gala – Salvador Dalí destaca la importància del reforç de la presència de la Fundació anunciat ahir pel seu president, Jordi Mercader, i ofereix la col·laboració de l'Ajuntament i de la ciutat per treballar conjuntament en aquesta nova etapa.

L'alcaldessa de Figueres valora molt positivament el reforç de la presència de la Fundació Gala-Salvador Dalí a la ciutat i ofereix col•laboració .

L'alcaldessa de Figueres i vicepresidenta de la Fundació Gala – Salvador Dalí destaca la importància del reforç de la presència de la Fundació anunciat ahir pel seu president, Jordi Mercader, i ofereix la col·laboració de l'Ajuntament i de la ciutat per treballar conjuntament en aquesta nova etapa que cerca potenciar Figueres com a centre neuràlgic de la Fundació Gala-Salvador Dalí.

"És una excel·lent notícia que reforça encara més la capitalitat internacional de Figueres, i al mateix temps, ha de ser l'oportunitat per establir noves sinergies amb la ciutat. No es pot entendre l'obra i la figura de Dalí sense venir a Figueres, ni Figueres seria la mateixa ciutat sense Dalí."

"S'inicia una nova etapa en la que tenim moltes oportunitats per lligar col·laboracions público-privades i complicitats que ens facin tirar endavant projectes claus de ciutat, com l'esdeveniment que es projecta pel 2020 que reforçarà i posicionarà Figueres com a destinació cultural i divulgadora de coneixement.”