Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La cessió gratuïta dels terrenys ha estat possible gràcies a la col·laboració del Grup Municipal del Partit Popular. El nou aparcament de 80 places, que construirà l'Ajuntament, té una partida de 70.000 €, i les obres finalitzaran el primer trimestre del 2018.

L'alcaldessa de Figueres signa el conveni amb la Tresoreria de la Seguretat Social per a la cessió dels terrenys del carrer Migdia per construir-hi un.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha signat aquest matí amb la Directora Provincial de la Tresoreria General de la Seguretat i el Subdelegat del Govern a Girona, el conveni de cessió dels terrenys propietat del Ministeri de Treball i Seguretat Social, situats al carrer Migdia. Aquesta cessió permetrà a l'Ajuntament de Figueres executar el projecte de construcció d'un aparcament gratuït amb capacitat per 80 vehicles, que juntament amb les noves places creades amb la reurbanització del carrer Joan Arderius, la zona disposarà de 120 noves places d'aparcament lliure.

L’Ajuntament disposa d’una partida de 70.000 € per a l’execució del projecte de construcció de l’aparcament i està previst que estigui enllestit el primer trimestre del 2018.

La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Figueres, Maria Àngels Olmedo destaca la bona experiència de  col·laboració, "El treball conjunt entre el govern i el grup municipal del PP ha permès tirar endavant un projecte que feia molts anys que en sentíem a parlar i que podrem veure executat a principis del 2018, gràcies també a la bona predisposició del Ministeri de Treball i Seguretat Social per a la cessió d'aquests terrenys" "Des del Grup Municipal del PP seguirem treballant per oferir col·laboració i propostes que ajudin a millorar Figueres"

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, destaca la importància de poder desencallar la cessió d'aquests terrenys: "La construcció d'aquest aparcament gratuït, juntament amb la reurbanització del carrer Joan Arderius, eren un deute històric amb els veïns de la zona, la dignificació del sector era absolutament necessària, i seguint amb la recerca d'espais per habilitar o ampliar zones d'aparcament gratuït, aquesta serà importantíssima per resoldre la manca d'aparcament en aquest sector tan dens".