Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuntament i responsables dels centres definiran una planificació escolar que al mateix temps lluiti contra la segregació escolar

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, es reuneix amb els directors de les escoles públiques de primària per planificar els reptes de l'educació.

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, i el regidor d'Educació, Josep Alegrí, s'han reunit aquest dimarts amb els directors de les escoles públiques de primària de la ciutat.

L'objectiu de la trobada ha estat la d'iniciar la redacció i treballar en el desenvolupament d'un pla educatiu de ciutat. Al mateix temps, també es duran a terme mesures contra la segregació escolar. Cal iniciar mecanismes per repartir els alumnes d'una manera coherent i equilibrada a tots els centres escolars.

Els responsables dels centres escolars i l'ajuntament treballaran de forma coordinada per afrontar els reptes educatius de la ciutat.

 

L'alcaldessa Agnès Lladó explica que "és necessari per tal d'afrontar els reptes educatius de la ciutat treballar de forma coordinada i planificada i la reunió d'avui és un pas endavant per tal d'iniciar la redacció d'un pla educatiu de la ciutat que doni resposta a la Figueres del present i del futur".