Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Govern municipal, a través del Projecte d'adequació i normalització de les plaques de carrer, ha renovat 375 plaques de topònims de carrers de Figueres. 

L'acció, que s'està executant des de mitjans d’abril, té un pressupost de 65.173,92 euros i ha permès la renovació, recuperació i ampliació de la informació d'una gran part de les plaques de topònims, així com la reparació d’algunes plaques i la col·locació de noves en punts on no n’hi havia. Aquest divendres s'ha instal·lat l'última de les noves plaques a la plaça Paula Montal. Durant l’acte -en què també hi han participat membres de la comunitat educativa de les Escolàpies, escola que va fundar Paula Montal- l’alcalde de Figueres, Santi Vila, ha recordat que “avui hem instal·lat la última de les plaques i dilluns comencem amb la instal·lació de 136 banderoles metàl·liques, la majoria d'elles en polígons de la ciutat”.

Vila també ha recordat altres iniciatives relacionades amb la via pública com són el programa Art al Carrer, que des del 2007 ha permès instal·lar cada any un nou conjunt escultòric, o la instal·lació de tòtems informatius en diferents espais de la ciutat. Un projecte que veurà la llum els propers mesos i que crearà un nou itinerari turístic des de la Rambla a la plaça de l'Ajuntament, passant per onze espais o places, on el vianant rebrà informació del punt on es troba.