Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres -d’acord amb els veïns i comerciants de la zona- ha decidit avançar en la pacificació del trànsit al carrer Sant Pau. La mesura va...

Així doncs, el tram que ha passat a ser exclusivament per a vianants és el comprés entre La Rambla i el carrer Sant Josep. Per fer-ho l’Ajuntament s'ha tallat l’accés a l’enllaç entre la Rambla i el carrer Sant Pau. A més, s'ha canviat el sentit de circulació del tram del carrer Sant Josep entre els carrers Verge Maria i Sant Pau. Una mesura que garanteix l’accés lliure de vehicles a la zona, així com pels veïns, comerços i serveis municipals.

Els últims anys, el Govern municipal ha pres diferents decisions amb l’objectiu de millorar l’espai públic donant protagonisme als vianants per sobre dels cotxes. En aquest sentit, l’alcalde de Figueres, Santi Vila, destaca que aquesta mesura “ens permet reduir el trànsit de pas al carrer Sant Pau fins la plaça Triangular i apropar la zona comercial del carrer Sant Pau al centre, trencant la barrera psicològica que ens alguns casos suposa la Rambla”.

Accés lliure i garantit
Tot i això es garanteix l’accés de vehicles al resta del vial. Un accés que pivota a l’entorn de la cruïlla dels carrers Vilafant i Sant Vicenç, punt d’entrada per als vehicles que vulguin arribar fins al mateix carrer Sant Pau o als carrers Sant Josep, Verge Maria o Terreres.

Descarrega't el document per saber com s'ordena la mobilitat al carrer Sant Pai i entorn.