Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Figueres ofereix cursos de formació i tallers de recerca  activa de feina destinats a aquelles persones en situació d’atur que volen reincorporar-...

Es tracta d’una iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica que, d'acord amb la creixent demanda de noves competències al món laboral, organitza de nou deprés d’una primera edició. S’han programat dos cursos  de francès bàsic orientats als  sectors econòmics del comerç i la restauració i una altre sobre l’atenció al client en l’àmbit del comerç.

Recerca de feina
El programa, a més, proposa tallers de recerca activa de feina. En l’àmbit de les noves tecnologies, ofereix una introducció a la recerca de feina per internet adreçada a aquelles persones que no tenen coneixements informàtics i un taller adreçat a la millora de l’ús de les xarxes socials com a eina de recerca de feina En destaca un de coaching, que té com a objectiu que els participants autogestionin les seves pròpies emocions amb lobjectiu de treballar aquells aspectes que interfereixen en la seva actitud i els bloquegen a l'hora de trobar oportunitats laborals.

A part d'aquests tallers, n’hi ha d'altres d'una sola sessió que, per exemple, expliquen diferents habilitats comunicatives o algunes de les claus pel funcionament del treball en equip.

En l’edició anterior van passar per les aules un total de 103 alumnes, dels quals 70 van complir amb l’objectiu d’assistència mínima, és a dir al 80% de les sessions. Destacar que la mitjana de valoració dels alumnes va ser de 9,4 sobre 10. Tenint en compte el context actual, els cursos són gratuïts, donant a tothom la possibilitat d’accedir-hi.

La documentació necessària per a inscriure’s és: el DNI, el currículum, el document d'inscripció al SOC i la vida laboral. Les activitats tindran lloc al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer (Ronda Sud, 3) i a la Fundació Clerch i Nicolau (C/Nou, 53) en horari de matí.

Més informació clicant aquí.