Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Figueres ha tornat a posar en funcionament, avui dijous, les dutxes del Poliesportiu municipal. Recordar que aquestes han estat tancades de forma preventiva durant uns dies després...

Al detectar-se la bactèria, es va fer una neteja del circuit d’aigua injectant clor a tota la infraestructura. Tal i com estipula el protocol en aquest tipus d’actuacions es va procedir a un tractament químic amb clor, el qual havia de permetre l’eliminació de la bactèria. Circumstància que s'ha confirmat avui mateix. No obstant, l'Ajuntament va decidir actuar de forma preventiva i mantenir les instal·lacions tancades fins a la confirmació del negatiu, tot i que podia haver obert les dutxes el dissabte passat.

El regidor de Medi Ambient, Pere Giró, explica que "tot i que s'ha demostrat que els controls preventius funcionen, des de l'Ajuntament farem un pas més per minimitzar encara més els riscos. Per això s'ha decidit renovar el sistema d'acumulació i distribució d'ACS dels equipaments municipals en general, i de forma immediata al poliesportiu"

A més Giró agraeix als usuaris de l'equipament la paciència i comprensió que han mostrat aquest dies i recorda que els controls i analítiques es fan de forma regular i preventiva a tots els equipaments municipals i a les fonts ornamentals.