Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Figueres ha engegat la campanya informativa dirigida a tots els residents a la ciutat que podran fer ús de l'àrea verda d'aparcament que es posarà en marxa durant el primer trimest...

La nova àrea donarà prioritat a l'estacionament dels vehicles dels residents que hi podran aparcar amb una tarifa reduïda de 0,20€ al dia o 1€ a la setmana. Segons les dades amb les quals compta el consistori, s'han detectat 1.280 vehicles que corresponen a persones empadronades en aquesta zona i 447 que fan referència a titulars d'activitats econòmiques que es desenvolupen en aquests mateixos punts.

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Figueres, Manel Toro, defensa la nova zona verda d'aparcament per a residents afirmant que “evitarem que els veïns tinguin problemes d'estacionament i que s'hagin d'estar una bona estona buscant un aparcament i que, com els passa avui en dia, quan el trobi aquest estigui allunyat del seu domicili o negoci”.

Des de l'empresa municipal Fisersa i el departament informàtic de l'Ajuntament ja s'ha donat d'alta un vehicle de cada unitat familiar que complia amb els requisits necessaris que són els d'estar empadronats a la zona i estar al dia de l'impost de circulació. L'alta al servei no suposa cap cost ni cap obligació per a les persones que se'n podran beneficiar.

D'altra banda, les famílies que comptin amb més d'un vehicle i vulguin donar d'alta més matrícules ho podran fer sempre que la persona sigui major d'edat i compleixi amb els requisits que es demanen (empadronament i impost de circulació).

El gerent de Fisersa, Lluís Martínez, explica que “després de les festes nadalenques començarem la segona fase de la campanya comunicativa que, en aquest cas, se centrarà en informar de la nova àrea verda d'estacionament als empresaris i titulars d'activitats econòmiques de la zona”.

Possibilitat de modificar dades
Durant la comunicació als afectats s'informa de les dades que s'han inclòs al registre. Si aquestes es volen modificar, rectificar o ampliar es pot realitzar presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OMAC), a la seu de Fisersa o a través del correu electrònic areaverda@fisersa.es