Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat una subvenció de 13.552 euros a l’Ajuntament de Figueres per a la realització del projecte

L'Ajuntament i la Fundació Salut Empordà duran a terme el projecte "Salut com a eix de desenvolupament econòmic".

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat una subvenció de 13.552 euros a l’Ajuntament de Figueres per a la realització del projecte "El sector de la salut com a eix de desenvolupament econòmic i generació d'ocupació a l'Alt Empordà". El cost total del projecte serà de 16.940 euros.

Aquesta subvenció s’inclou en el marc de les accions de suport a la planificació estratègica de l’àrea de desenvolupament econòmic del SOC. Es realitzarà un estudi sobre el sector salut com a eix de desenvolupament econòmic i de generació d’ocupació a l’Alt Empordà, per determinar les vies per impulsar Figueres i la comarca com a generador d’activitat econòmica en aquest àmbit.

La coordinació de l’estudi es farà entre l’Ajuntament de Figueres, la Fundació Salut Empordà i l’empresa consultora que s’encarregarà de realitzar-lo.

L’objectiu final d’aquest estudi és potenciar el sector sanitari de l’Alt Empordà com a generador d'activitat econòmica i ocupació, donar recolzament a les empreses i entitats interessades en desenvolupar activitat econòmica en el sector de la salut a la comarca, i fomentar la formació ocupacional en l’àmbit de la salut.

 

De forma més concreta els objectius específics serien:

-       Determinar els àmbits en que es pot generar ocupació dins del sector de la salut a l'Alt Empordà

  • Turisme - salut
  • Salut esportiva
  • Promoció de la dieta saludable / mediterrània
  • Hostaleria i gastronomia vinculada a la salut
  • Atenció domiciliària
  • Altres

 

-       Determinar les formacions a implementar per a que les persones aturades puguin ocupar aquests llocs de treball