Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Està previst que passi per Ple el 5 d’abril i comenci el període d’exposició pública L'exposició pública també comptarà amb tallers participatius i sessions informatives L’Audiència Pública realitzada ahir va ser fruit de l’acord entre el Grup Municipal d’ERC i el govern de la ciutat.

L’Ajuntament exposa en Audiència Pública l’avanç de  Pla General d’Ordenació Urbana de Figueres.

Ahir es va celebrar al Saló de Plens de l'Ajuntament de Figueres l'Audiència Pública per exposar el document de l'avanç de Pla General d'Ordenació Urbana que s'ha estat treballant per tal de ser presentat al Ple del 5 d'abril i iniciar així un període d'exposició pública on els ciutadans puguin consultar la documentació i també participar de les sessions informatives i dels tallers de participació, amb l'objectiu de confeccionar una proposta que haurà de ser aprovada per Ple.

L'actual POUM de Figueres va entrar en vigor el 20 de maig de 1983 i en aquests 35 anys s'hi han realitzat 92 modificacions puntuals, 66 plans especials, i 11 plans parcials.

L'any 2013 es va iniciar la revisió del Pla General amb una primera onada de tallers de participació i sessions informatives, i el 2015 es va iniciar la redacció de l'avanç de Pla que ara es presenta.

Podeu recuperar sencera l’Audiència Pública d’ahir en aquest enllaç:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2002428496451580&id=436722909688821