Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest conveni, previst dins el Pla Estratègic de Subvencions aprovat per l'Ajuntament, contempla una aportació anual de 63.000€. Enguany el Festival Còmic de Figueres se celebrarà del 29 de març a l'1 d'abril.

l'Ajuntament de Figures signa un conveni amb el Festival Còmic fins al 2020.

L'Ajuntament de Figueres i el Festival Còmic de Figueres han signat finalment un conveni que assegura la continuïtat del festival a la ciutat pels següents tres anys. 

El conveni amb l’Ajuntament de Figueres pels pròxims tres anys recull una col·laboració anual de 63.000€ reflectits en el Pla Estratègic de subvencions aprovat per l'Ajuntament i que regula les subvencions que el Consistori atorga a les entitats i esdeveniments, i la seva justificació. 

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, s'ha mostrat satisfeta de poder garantir durant tres anys més la celebració d'aquest festival a la ciutat que ja s'ha convertit en un referent a la ciutat en aquestes dates.

Els directors del Festival Còmic han assegurat que aquest conveni permetrà la contractació d'artistes amb més previsió i poder així oferir espectacles de més qualitat. 

Podeu consultar el Pla Estratègic de Subvencions en aquest enllaç:

http://ca.figueres.cat/ajuntament/plans-estudis-i-projectes/pla-estrategic-de-subvencions-2018-2020-21339/