Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les inscripcions es faran telemàticament a partir del 5 de juny

L’Ajuntament de Figueres transforma els casals d’estiu en “Espais de lleure”.

El context actual provat per la COVID-19 ha dificultat que es programin amb normalitat les activitats d’estiu adreçades a infants i joves. A l’espera que el Departament de Salut i el Procicat donin les últimes directius sobre com garantir la seguretat sanitària en activitats de lleure, l’Ajuntament de Figueres treballa intensament en una proposta de lleure que substitueixi el que fins ara en dèiem casals.

 Aquesta proposta, que serà escrupolosa amb les mesures d'higiene i seguretat, està pensada per atendre un ampli ventall d'infants de la ciutat, així com distribuïda en un gran nombre de centres escolars de primària i secundària, per tal de garantir que la mobilitat de les persones sigui la més reduïda possible.

 A cada centre només hi concentrarem un màxim de 50 participants, distribuïts en grups de 10, tal com preveu la normativa que està a punt d'aprovar la Generalitat de Catalunya. L’horari serà intensiu de matí (de 9 a 13h o de 9 a 15h) ja que les tardes es destinaran a fer tasques de desinfecció. Es preveu que tota la informació estigui disponible a partir del 30 de maig i que les inscripcions —que seran online— s'inicïin  el 5 de juny.