Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'ha reduït l'endeutament fins al 48,35%, 52 punts inferior a l'endeutament registrat l'any 2012. L'estalvi net ha augmentat en 2,7M€ i arriba als 7.9M€ L'alcaldessa Marta Felip destaca el bon estat dels comptes municipals fruit de la bona gestió pressupostaria

L'Ajuntament de Figueres tanca el Pressupost Municipal 2017 amb 5,6M€ de romanent de tresoreria positiu.

 

L'Ajuntament de Figueres presenta el balanç del tancament del pressupost municipal 2017 amb bons resultats que reflecteixen el bon estat dels comptes municipals amb un resultat pressupostari ajustat de 4M€, un romanent de tresoreria positiu de 5,6M€, que suposa un augment de 1,6M€ respecte l'exercicianterior, i una reducció de l'endeutament fins al 48,35%, 52 punt inferior al registrat l'any 2012 que superava el 100%. 

Aquests bons resultats son fruit d'una bona gestió pressupostaria que ha permès la recuperació de la capacitat inversora de l'Ajuntament, una reducció de l'endeutament que permet fer inversions financerament sostenibles.

L'alcaldessa Marta Felip ha destacat el bon estat dels comptes municipals, fruit de la feina realitzada els últims 5 anys de contenció de la despesa i millora de la gestió pressupostaria equilibrant ingressos i despeses.