Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'acte va tenir lloc al Saló de Plens amb el primer tinent d'alcalde i regidor de Cooperació, Francesc Cruanyes, i representants de l'Associació Catalana d'Infants Saharauis (ACAPS).

L'Ajuntament de Figueres va rebre ahir als nens i nenes sahrauís i a les famílies catalanes voluntàries participants del projecte "Vacances en pau", en un acte que va tenir lloc al Saló de Plens amb el primer tinent d'alcalde i regidor de Cooperació, Francesc Cruanyes, i representants de l'Associació Catalana d'Infants Saharauis (ACAPS).

El projecte Vacances en Pau està organitzat per la Delegació del Front Polisario conjuntament amb totes les entitats solidàries amb el Poble Sahrauí a Catalunya. Sota el lema, "Acull un somriure", els mesos d'estiu les famílies catalanes acullen a infants saharauis d'entre 10 i 12 anys, dels campaments de refugiats a Tindouf, per tal que els nens i nens refugiats puguin viure en unes condicions diferents de les que viuen la resta de l'any en la inhòspita hammada algeriana i garantir-nos assistència sanitària adequada i una dieta equilibrada.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Cooperació, Francesc Cruanyes, va explicar que des de fa molt temps, l'Ajuntament de Figueres, a través del Servei de Cooperació, col·labora amb l'associació ACAPS, per tal que aquests nens refugiats puguin gaudir d'unes vacances en un entorn diferent, i alhora, per apropar la realitat del poble sahrauí a les famílies que els acullen i a la nostra ciutat.