Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es realitzarà la restauració del sostre, treballs de manteniment, i obres de millora de l’accessibilitat i seguretat d’aquest edifici centenari. Entre les actuacions de millora també es preveu amb el pressupost 2018 el canvi de les butaques de la platea.

L’Ajuntament de Figueres realitzarà obres de manteniment i restauració del Teatre Municipal El Jardí durant el primer semestre del 2018.

L’Ajuntament de Figueres iniciarà aquest gener obres de restauració i manteniment del Teatre Municipal El Jardí amb les que es preveu la restauració completa del sostre, la millora de l’accessibilitat, i el reforç de les mesures de seguretat amb un cost aproximat de 300.000€.

El govern municipal també preveu incorporar en el pressupost 2018 el canvi de les butaques de la platea.

Aquests treballs que ocuparan el primer semestre del 2018 comportaran el trasllat de la programació escènica i les activitats que acull aquest equipament cap als altres equipaments culturals municipals.

El Teatre Municipal El Jardí de Figueres, obra de l’arquitecte Llorenç Ros i Costa, va ser construït l’any 1914 i inaugurat el 1916. Amb una capacitat per 941 espectadors, està catalogat com a monument del municipi de Figueres i inclòs en l’Inventari de Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.