Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El parc s'obrirà el dijous 27 d'abril a partir de les 5 de la tarda i tancarà el diumenge 7 de maig

L'Ajuntament de Figueres programa la jornada promocional 2x1 al parc d'atraccions de les Fires i Festes de la Santa Creu .

L'Ajuntament de Figueres ha programat una jornada promocional al parc d'atraccions de les Fires i Festes de la Santa Creu amb la oferta de 2x1 per al dijous 27 d'abril. Així, el parc, que com cada any s'instal·la al Recinte Firal de Figueres, obrirà un dia abans del que és habitual, a partir de les cinc de la tarda, i tancarà el diumenge 7 de maig.

L'Ajuntament ha aconseguit fer aquesta jornada promocional després que les negociacions dutes a terme pel regidor de Fires i Mercats amb l'Associació de Firaires de les Comarques Gironines donessin els seus fruits, ja que cal recordar que l'any passat aquesta jornada promocional no es va poder celebrar.

El regidor de Fires i Mercats, Jordi Masquef, assegura que es tracta d'una jornada de caràcter lúdic i social, pensada especialment per a les nenes i els nens, que pretén que la gent amb menys recursos pugui gaudir de totes les atraccions del parc a un preu mòdic.

L'Ajuntament de Figueres anima a fer difusió a les xarxes socials dels hashtags #SantaCreu17 i #Figueres, per tal de fer arribar les activitats de les festes a tothom, i recorda que, enguany, l’aplicació per a mòbils de la Santa Creu 2017, amb informació ampliada de totes les activitats i actes, també estarà disponible per a Iphones.