Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El concurs s’organitza conjuntament amb el Setmanari de l’Alt Empordà

L’Ajuntament de Figueres presenta la 3a edició del Concurs d’Aparadors de Nadal .

L’Ajuntament de Figueres, juntament amb el Setmanari de l’Alt Empordà organitza la Segona edició del Concurs d’Aparadors Nadal a Figueres 2022 amb el principal objectiu de promoure i dinamitzar el sector comercial durant la campanya de Nadal. La temàtica del concurs ha de ser d’ambientació nadalenca.

La participació és oberta a tots els establiments del sector comercial i de l’hostaleria de la ciutat de Figueres.

El període d’inscripció serà del 21 de novembre a l'11 de desembre de 2022, ambdós inclosos. Les inscripcions són gratuïtes i poden formalitzar-se a través del formulari que trobaran a Emporda.info i també a través del correu electrònic aparadorsfigueres@emporda.info.


El període d’inscripció serà del 21 de novembre a l’11 de desembre de 2022.


El termini d’exposició d’aparadors serà del 12 de desembre de 2022 al 6 de gener de 2023, ambdós inclosos. El jurat farà una visita entre el 12 i el 27 de desembre de 2022 i el veredicte es farà públic el 29 de desembre de 2022.

 

Els premis es divideixen en les quatre següents categories:

 

  • Premi al millor aparador nadalenc 2022, amb tres premis que tindran la següent dotació econòmica:

 

  • 1.000 euros per al primer premi i una campanya publicitària valorada en 300 euros al Setmanari de l’Alt Empordà.
  • 500 euros per al segon premi i una campanya publicitària valorada en 300 euros al Setmanari de l’Alt Empordà.
  • 300 euros per al tercer premi i una campanya publicitària valorada en 300 euros al Setmanari de l’Alt Empordà.

En aquesta categoria tots els participants al concurs d’aparadors optaran al premi millor aparador nadalenc 2022.

 

  • Premi a l’aparador més figuerenc, amb una dotació econòmica de 500 euros i una campanya publicitària valorada en 300 euros per a l’establiment guanyador al Setmanari de l’Alt Empordà.

En aquesta categoria es puntuarà els aparadors els elements dels quals facin referència a la ciutat de Figueres.

 

  • Premi a l’aparador més sostenible, amb una dotació econòmica de 500 euros i una campanya publicitària valorada en 300 euros per a l’establiment guanyador al Setmanari de l’Alt Empordà.

En aquesta categoria es puntuarà els aparadors que utilitzin materials naturals i/o reciclats, així com aquells que es puguin reciclar, materials que no continguin elements tòxics i que siguin respectuosos amb el medi ambient.

 

  • Premi especial, amb una dotació econòmica de 500 euros i una campanya publicitària valorada en 300 euros per a l’establiment guanyador al Setmanari de l’Alt Empordà.

En aquesta categoria es valorarà l’enginy en fer un aparador amb pocs recursos. Tothom hi té cabuda, fins i tot les mans més inexpertes. El més important és participar.

 

La regidora de Comerç i Mercats, Ester Marcos destaca "Aquest concurs consolidat ja a Figueres és una iniciativa que ajuda tant a dinamitzar el comerç local com a millorar la imatge nadalenca de la ciutat. És una iniciativa que té l’objectiu de premiar l'interès dels comerciants per millorar la imatge dels seus establiments i contribuir en la decoració nadalenca de la ciutat".