Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’APP és apta per a tots els dispositius mòbils i permetrà enviar la incidència adjuntant una imatge i la geolocalització. L'aplicació ofereix 31 opcions d'incidències per comunicar. Una vegada resolta la incidència es respondrà la resolució amb un missatge

L'Ajuntament de Figueres presenta 'Figueres Millora', l'aplicació mòbil perquè els ciutadans puguin informar de les incidències a la via pública.

L'Àrea de Serveis Urbans de l'Ajuntament de Figueres ha presentat l'aplicació mòbil 'Figueres Millora´ que permetrà als ciutadans comunicar incidències que detectin a la via pública adjuntant una imatge i la geolocalització.

Amb un disseny senzill i fàcil d'utilitzar, l'aplicació ofereix fins a 31 opcions d'incidència per comunicar, connectades directament al servei responsable de resoldre-la, immediatament el ciutadà rebrà la confirmació de recepció de la seva incidència i quan aquesta estigui resolta rebrà un missatge informant de la resolució. L'aplicació també permet fer el seguiment, enviar un missatge per ampliar la informació o consultar l'historial d'incidències enviades.

El regidor de Serveis Urbans, Quim Felip, ha explicat que aquest sistema per a la gestió de les incidències s'utilitza internament des de fa cinc anys, i que ara, amb la creació de l'Àrea de Serveis Urbans i amb més dotació de personal i recursos, és el moment per obrir-la a la ciutadania.

L'alcaldessa Marta Felip ha destacat que avui és un dia important: "L'Ajuntament posa en funcionament un nou canal de comunicació amb la ciutadania que permetrà que els figuerencs siguin part activa en la millora de la ciutat informant de les incidències i desperfectes que detecten a la via pública."

 Per a més informació, consulteu l'apartat Figueres Millora