Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mago de Oz, Boikot, Tremenda Jauría, Auxili o Orquestra Di-Versiones són alguns que trepitjaran l'escenari de plaça Europa del 27 d'abril al 5 de maig. El cartell de l'edició d'enguany, dissenyat per Ignasi Rodríguez i Alba Hugas, fa un gir important quant a l'estil

L'Ajuntament de Figueres presenta el cartell i la programació  de l'Embarraca't 2018.

L'Ajuntament de Figueres va donar a conèixer dijous la programació de l'Embarraca't 2018 de les Fires i Festes de la Santa Creu, que se celebrarà del 27 d'abril al 5 de maig a la plaça Europa, amb grups com Mago de Oz, Boikot, Tremenda Jauría, Auxili o Orquestra Di-Versiones, entre d'altres. En la roda de premsa, amb el regidor de Joventut, Jordi Masquef, i representants del Consell Local de Joventut, també es va presentar el cartell de l'edició d'enguany, dissenyat per Ignasi Rodríguez i Alba Hugas, que fa un gir important quant a l'estil. 

Enguany, seran 12 els stands que participaran a l'Embarraca't 2018. L'adjudicació de barraques ha seguit el procés iniciat l'any passat, en què es valora principalment que les entitats adjudicatàries inverteixin els ingressos a projectes socials a la ciutat.

Com a novetat, s'aplicarà per primera vegada a l'Embarraca't el Protocol contra agressions sexistes, que ja es va posar en marxa a la darrera edició de l'Acústica.

Es pot consultar la programació completa en el següent enllaç: http://embarracat.cat/#programacio