Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En un context d’atur i de crisi, ser jove i ser competitiu dins del mercat de treball passa per la formació. Per això, l’Ajuntament de Figueres busca persones joves d’entre 18 i 29 an...

Aquesta beca té com a objectiu reconèixer l’esforç d’aquestes persones i estimular la formació dels joves, fent que siguin visibles aquelles experiències vitals que, tant des de l’àmbit acadèmic reglat com des d’altres opcions formatives o orientacions menys ortodoxes i a través de l’esperit emprenedor, la voluntat de millora i l’auto superació, transformen el seu entorn i generen models que poden inspirar altres joves descontents amb les seves trajectòries formatives i laborals.

El premi, que és la primera vegada que es convoca, consisteix en una beca de com a màxim 3.000 euros per a què la persona premiada pugui matricular-se en aquells cursos, formacions o postgraus que consideri adients per a prosseguir la seva formació.

Beques a la Joventut Excel·lent
El Premi de Trajectòries d’anada i tornada se suma al reconeixement que l’Ajuntament realitza, cada any i des del 2008, als joves estudiants amb millor currículum acadèmic. Es tracta de les Beques a la Joventut Excel·lent i que tenen per objectiu reconèixer, premiar i estimular d'una banda, l'esforç per aconseguir l'excel·lència acadèmica i, de l'altra, la participació a la vida associativa i cultural figuerenca o, dit d'una altra manera, el compromís amb la ciutat. Fins avui ja s'han becat 30 alumnes amb estada a Londres i 25 amb estada a València.

Precisament, aquestes beques ja han obert la convocatòria per a la recepció d’aspirants a rebre el guardó. El lliurament es farà el divendres, dia 11 de juliol, a les 17 h. a La Cate.

Clicla i consulta les Bases de les Beques a la Joventut Excel·lent i del Premi a les trajectòries d'anada i tornada.