Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les organitzacions podran escollir entre 4 àmbits de creixement empresarial: estratègia empresarial i model de negoci, màrqueting, finances, i internacionalització. Cada empresa podrà escollir un màxim de dos àmbits d'assessorament, i per cada àmbit es faran tres sessions de dues hores

L'Ajuntament de Figueres ha obert la convocatòria de subvencions per  rebre assessorament empresarial personalitzat. Els ajuts, de diferents àmbits de creixement empresarial, s'adrecen a empreses de la ciutat amb l'objectiu que puguin millorar la seva competitivitat, créixer i generar activitat econòmica i ocupació.

Les organitzacions subvencionades podran triar entre els següents àmbits d'assessorament: estratègia empresarial i model de negoci, màrqueting, assessorament financer, i internacionalització. Per cada àmbit escollit, es faran tres sessions de dues hores: una sessió de diagnosi, una sessió d’orientació, i una sessió final de pla de treball

Cada empresa rebrà un pla d’acció personalitzat en què es determinaran els passos a seguir per desenvolupar els aspectes de creixement empresarial que millorin la competitivitat de l’empresa.

Les sessions es realitzaran a la seu de l'empresa però, en cas de que aquesta no disposés d’un espai adequat, es podrien traslladar a les instal·lacions de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres.

Els interessats han de presentar la sol·licitud abans del dia 31 d’octubre a les oficines de l’OMAC juntament amb la documentació requerida. Per a més informació, enviar correu a promocioeconomica@figueres.org o trucar al telèfon 972 67 42 61.