Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest matí s’ha realitzat una actuació de millora de la mobilitat del carrer Canigó, on a l'estiu es provoquen col·lapses i llargues cues pels vehicles que volen accedir al carrer de la Jonquera.

L’Ajuntament de Figueres millora la mobilitat del carrer Canigó.

Aquest matí s’ha realitzat una actuació de millora de la mobilitat del carrer Canigó, carrer conflictiu pel que fa a la mobilitat especialment a l’estiu, quan augmenta l’afluència de visitants, omplint l’aparcament del Garrigal, provocant col·lapses i llargues cues pels vehicles que volen accedir al carrer de la Jonquera.

Per evitar aquests embussos, s’han delimitat amb pintura vial dos carrils, el d’accés a l’aparcament a l’esquerra, i al centre, el de circulació habitual cap al carrer de la Jonquera.

També s’ha eliminat la càrrega i descàrrega de la part inferior del carrer per millorar la circulació, i s’ha traslladat al carrer de la Jonquera ampliant l’existent fins a la cantonada de la Plaça Isabel II, convertint així, tot el primer tram del carrer de la Jonquera en zona de càrrega i descàrrega. Aquest canvi permetrà més espai per a la circulació dels vehicles durant el dia, conservant la zona d’aparcament pels veïns durant la nit.

El regidor de Mobilitat, Jordi Masquef, s’ha mostrat satisfet d’aquesta “petita, però important actuació per desencallar aquest punt problemàtic”. Per la seva banda, l'alcaldessa Marta Felip espera que els resultats de l’aplicació d’aquestes mesures siguin immediats i anuncia que aquesta actuació forma part d’una revisió general dels punts més conflictius de mobilitat a la ciutat.Per millorar la seguretat dels vianants, s’han pintat dos passos de vianants, al final del carrer Canigó, i a l’inici del carrer de la Jonquera.