Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'actuació es realitza entre l'Av. Salvador Dalí i el Castell de Sant Ferran, en compliment de l'acord amb el Grup Municipal del Partit Popular a Figueres. El cost de l'obra és de 20.196,59 € i es finalitzarà abans de les Fires i Festes de la Santa Creu

L’Ajuntament de Figueres millora el paviment de  la pujada del Castell i l’accés a l’estadi Albert Gurt.

L'Ajuntament de Figueres ha iniciat una actuació de millora del paviment malmès de la Pujada del Castell entre l'Avinguda Salvador Dalí i l'aparcament del Castell de Sant Ferran, aquesta millora, que té un cost de 20.196,59 €, és la primera part d'un seguit d'actuacions de millora dels accessos a l'estadi Albert Gurt que es realitzaran aquest mes de juny amb un cost de 55.224€.

Les obres de millora dels accessos consistiran en el reasfaltatge i anivellament del paviment, i el canvi de l'enllumenat per a un de més eficient.

Aquestes dues actuacions s'han realitzat complint l'acord del Govern amb el Grup Municipal del Partit Popular que va sol·licitar en el pressupost 2016 la millora del paviment de la pujada del Castell, i en el pressupost 2017, l'arranjament d'aquest accés a l'estadi Albert Gurt.

La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a Figueres, Mª Àngels Olmedo, es mostra satisfeta per aquestes obres de millora: "Des del Grup Municipal del Partit Popular a Figueres agraïm al govern municipal el compliment d'aquest acord que beneficia a tots els figuerencs, i seguirem realitzant propostes que ajudin a millorar la ciutat."

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, destaca que aquestes dues actuacions de millora dels accessos a l'estadi Albert Gurt, "Són unes millores molt necessàries i demanades pels usuaris habituals dels equipaments esportius". "Ens estem posant al dia amb la millora de l'espai públic a Figueres, un dels punts forts del pressupost municipal 2017, i concretament amb aquesta actuació teníem una assignatura pendent de millora de l'entorn de la zona esportiva."